Muzikanten gezocht

Advertenties 1-100 van 500  
Muzikant voor een feest/event
Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
Antwerpen Dj zoekt Zanger/Zangeres  Electronic  Techno  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Muzikanten zoekt electronic vocals, (belanbgstelling in een band: Neen) Heyhey! Ik zal het simpel houden: Ik ben uit Antwerpen & op zoek naar een zanger(es) voor wat muziek mee te maken,
Kinrooi Kessenich Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz     
0
in 0 band     Zoek jazz Muzikanten Kinrooi Kessenich, op zoek naar leuke muzikanten in de buurt om een leuk muzikaal initiatief uit te bouwen. De lat mag hoog liggen.
Kinrooi Kessenich Zanger/Zangeres zoekt Band  Acapella  Jazz  Pop 
0
in 0 band     Muzikanten gezocht Kinrooi Kessenich, ( Band in opbouw) Ik ben een veelzijdige zangeres die snel kan schakelen en met veel goesting om een muzikale uitdaging aan te gaan. Het belangrijkste is dat er een klik is, de rest komt vanzelf!
Kinrooi Kessenich Zanger/Zangeres zoekt Songwriter/Componist  Folklore/Irish folk  Blues/Swing  Spirituele muziek 
0
in 0 band     Kinrooi Kessenich folklore/irish folk componist gevraagd, Ik ben een veelzijdige zangeres die graag nieuwe dingen en stijlen ontdekt. Ben je op zoek naar iemand om jouw eigen geschreven nummers te vertalen met gevoel? neem dan contact op!
Sint Niklaas Tekstschrijver zoekt Muziekproducent  Pop     
0
in 0 band     Zoek producent Sint Niklaas, Ik schrijf songs meestal in het Engels, heb wat ervaring, ik zoek iemand die teksten kan gebruiken
Sint Niklaas Tekstschrijver zoekt Zanger/Zangeres  Pop     
0
in 0 band     Zoekt vocals, Tekstschrijver zoekt zanger(es) die mijn teksten re gebruiken
Boom Zanger/Zangeres zoekt Songwriter/Componist  Pop  Dance  Rap/Hip-Hop/RnB 
1
in 0 band     Zoekt componist Boom, ( Band in opbouw) Ben op zoek naar iemand die ervaring heeft in componeren van songs
Aarschot Songwriter/Componist zoekt Band  Rock  Soul  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Aarschot componist zoek Muzikanten, ( Band in opbouw) Ik zoek muzikanten voor live optreden en opnames. Invloeden: John Cale, Karate, Franz Ferdinand, Joni Mitchell, Norah Jones
Kruibeke Drummer zoekt Saxofonist  Experimental  Funk  Psychedelic 
2
in 0 band     Experimental Muzikanten gevraagd Kruibeke, ( Band in opbouw) Zin om mee een proect op te starten waar je uw muzikaal ei in kwijt kunt? Contacteer me dan gerust.
Kruibeke Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Experimental  Funk  Psychedelic 
2
in 0 band     Muzikanten gevraagd, Zin om de frontman te worden van een nieuw project? Neem dan gerust contact op.
Kruibeke Drummer zoekt Band  Experimental  Funk  Jazz 
2
in 0 band     Kruibeke Muzikanten gevraagd, Op zoek naar gelijkgestemde zielen die op wekelijkse basis een eigen repertoire willen schetsen. 1 iemand is al mee aan boord. Aan iedereen die zich geroepen voelt.
Kruibeke Drummer zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Experimental  Funk  Psychedelic 
2
in 0 band     Kruibeke toetsenist gezocht, ( Band in opbouw) Ben jij geïnteresseerd om mee een eigen project op te starten waar je uw muzikaal ei in kwijt kunt. Contacteer me dan gerust.
Kruibeke Drummer zoekt Trompeter/Trompettist  Experimental  Funk  Psychedelic 
2
in 0 band     Kruibeke zoek experimental trompettist, ( Band in opbouw) Zin om mee een project te starten waar je uw muzikaal ei in kwijt kunt? Contacteer me dan gerust.
Kruibeke Drummer zoekt Gitarist  Experimental  Funk  Psychedelic 
2
in 0 band     Kruibeke zoekt gitaarspeler, ( Band in opbouw) Zin om mee een project te starten waar je uw muzikaal ei in kwijt kunt? Contacteer me dan gerust.
Duffel Gitarist zoekt Bassist  Blackmetal/Deathmetal  Heavy-metal   
5
in 1 band     Muzikanten zoekt bass, ( Band in opbouw) Na een jaar van nummers schrijven ben ik op zoek naar een bassist om het project te vervolledigen. Stijl Black 'N Roll in de stijl van Satyricon/Dark Throne/Mayhem.
Duffel Bassist zoekt Gitarist  Blackmetal/Deathmetal  Heavy-metal   
5
in 1 band     Gitaarspeler gezocht Duffel, ( Band in opbouw) Na een jaar van nummers schrijven ben ik op zoek naar een gitarist om het project te vervolledigen. Stijl Black 'N Roll in de stijl van Satyricon/Dark Throne/Mayhem.
Duffel Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Blackmetal/Deathmetal  Heavy-metal   
5
in 1 band     Blackmetal deathmetal Muzikanten zoekt Muzikanten, ( Band in opbouw) Na een jaar van nummers schrijven ben ik op zoek naar een zanger/zangeres om het project te vervolledigen. Stijl Black 'N Roll in de stijl van Satyricon/Dark Throne/Mayhem.
Rumst Reet Gitarist zoekt Trompeter/Trompettist  Jazz  Jazz   
0
in 0 band     Gitaarspeler zoek trompettist, Gitarist met ervaring in verschillende genres ,steeds een uitdaging nieuwe dinden te leren.
Rotselaar Sound-programmeur zoekt Zanger/Zangeres  Electronic  Experimental  Filmmuziek 
0
in 0 band     Muzikanten zoekt Muzikanten, Ik zoek een zangeres om muziekgenre experimenteel/film in te zingen. Eigen inbreng en suggesties welkom: muziek kan ik maken, lyrics en vocals niet :).
Rotselaar Sound-programmeur zoekt Geluidstechnicus/-Mixer  Electronic  Experimental  Filmmuziek 
0
in 0 band     Zoekt electronic mixer Rotselaar, Ik wens een aantal nummers te laten mixen. Wie kan me hierbij helpen?
Mortsel Trompeter/Trompettist zoekt Pianist  Jazz  Funk  Latin muziek 
0
in 0 band     Mortsel Muzikanten gevraagd, ben als amateur al heel lang intensief met jazz en eigen composities bezig. Doel: spelen met mensen die op dezelfde golflengte zitten.
Mortsel Trompeter/Trompettist zoekt Drummer  Jazz  Funk  Latin muziek 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten Mortsel, ben niet meer zo geïnteresseerd in covers, eigen muziek met ruimte voor jazz en improvisatie des te meer.
Mortsel Trompeter/Trompettist zoekt Trombonist/Trombonespeler  Jazz  Latin muziek  Funk 
0
in 0 band     Mortsel trompettist zoek Muzikanten, ben als amateur al heel lang intensief met jazz en eigen composities bezig. Doel: spelen met mensen die op dezelfde golflengte zitten.
Mortsel Trompeter/Trompettist zoekt Saxofonist  Jazz  Funk  Latin muziek 
0
in 0 band     Jazz trompettist zoekt Muzikanten Mortsel, ben als amateur al heel lang intensief met jazz en eigen composities bezig. Doel: spelen met mensen die op dezelfde golflengte zitten.
Mortsel Trompeter/Trompettist zoekt Bassist  Jazz  Funk  Latin muziek 
0
in 0 band     Bassspeler gezocht Mortsel, Hallo, ik ben als amateur al heel lang intensief met jazz en eigen composities bezig. Doel: spelen met mensen die op dezelfde golflengte zitten.
Leuven Productieteam zoekt Drummer  Rock            Muzikanten zoekt Muzikanten Leuven,  2× ( Band in opbouw) Jammen, daarna geleidelijk nummers bouwen en optreden
Holsbeek Nieuwrode Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Zanger/Zangeres  Dans/Amusementsmuziek  Oldie  Country 
1
in 0 band     Holsbeek Nieuwrode zoek Muzikanten, ( Band in opbouw) zanger gezocht voor brengen van amusementsmuziek omgeving Leuven-Aarschot
Holsbeek Nieuwrode Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Duo  Dans/Amusementsmuziek  Oldie   
1
in 0 band     Muzikanten zoek dans amusementsmuziek Muzikanten, (belanbgstelling in een band: Neen) ( Band in opbouw) brengen van covers, met 2 of met 3, dansbare amussementsmuziek, alle genres komen liefst aan bod. omgeving Leuven
Holsbeek Nieuwrode Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Zanger/Zangeres  Dans/Amusementsmuziek  Oldie   
1
in 0 band     Dans/amusementsmuziek toetsenist zoek Muzikanten Holsbeek Nieuwrode, (belanbgstelling in een band: Neen) amusementsmuziek, vooral oldies, met de bedoeling regelmatig optredens te versieren
Lebbeke Violist/Violinespeler zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Classic  World music  Chanson 
1
in 1 band     Zoekt optreedmogelijkheid, Voor alle gelegenheden, stijlvol, met gepaste sfeer en met ruime keuze aan nummers zodat maatwerk mogelijk is.
Antwerpen Cellist/Cellospeler zoekt Trio  Classic  Filmmuziek  World music 
4
in 0 band     Muzikanten gezocht Antwerpen, Ik zoek naar eventementen, gigs en nieuwe muzikanten om samen te spelen!
Antwerpen Zanger/Zangeres zoekt Cellist/Cellospeler  Gypsy  Latin muziek  Tango/Samba 
0
in 0 band     ANTWERPEN ZOEK Muzikanten, ( Band in opbouw) zoek een enthousiaste muzikant om repertoire uit te bouwen ...
Antwerpen Zanger/Zangeres zoekt Percussionist  Tango/Samba  Latin muziek  Gypsy 
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd Antwerpen, ( Band in opbouw) Ik zoek een cajonspeler of andere soort percussie om me ritmisch te begeleiden
Antwerpen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Latin muziek  Tango/Samba  Gypsy 
0
in 0 band     Muzikanten gezocht advertentie, ( Band in opbouw) Het zou leuk zijn om met een gitarist een repertoire op te bouwen ...op een klein-schalig platform , eventueel nog met andere muzikanten , in een kleine bezetting ...groet
Antwerpen Zanger/Zangeres zoekt Fluitist  Gypsy  Flamenco  Tango/Samba 
0
in 0 band     Gypsy vocals zoek Muzikanten Antwerpen, ( Band in opbouw) Ik zoek een fluitist die onze mooie melancholische Zuid-Amerikaanse en Sefardische muziek kan vervolmaken ... :)
Antwerpen Zanger/Zangeres zoekt Fagottist  Gypsy  Latin muziek  Tango/Samba 
0
in 0 band     antwerpen Muzikanten gezocht, ( Band in opbouw) Zoek muzikanten om repertoire te vervolledigen ...melancholische zuiderse spaanstalige chansons
Antwerpen Zanger/Zangeres zoekt Bassist  Gypsy  Tango/Samba  Flamenco 
0
in 0 band     Zoek gypsy bass Antwerpen, ( Band in opbouw) Ik zoek een bassist ..;voor het begeleiden , van Zuid-Amerikaanse chansons , Sefardische en Flamenco-Gypsy achtige muziek te begeleiden
Antwerpen Zanger/Zangeres zoekt Koor  Acapella  Classic  Volksmuziek 
0
in 0 band     Antwerpen acapella Muzikanten gezocht, Hoi, ik zou graag samen zingen met een klein koor, meerstemmig. Iemand interesse ? Ik ben zelf wel geen professionele zangeres, ik zing enkel omdat ik het zo leuk vind :)
Antwerpen Fluitist zoekt Orchester/Ensemble  Classic  Volksmuziek  World music 
0
in 0 band     Antwerpen Muzikanten zoekt ensemble, Hoi! ik ben op zoek naar een leuk ensemble/orkest(je) om terug wat meer muziek te spelen. Ik speel dwars en altblokfluit. Hiervoor lijkt Middeleeuwse muziek me wel wat!
Houthalen Helchteren Gitarist zoekt Drummer  Rock     
0
in 0 band     Houthalen Helchteren Muzikanten zoekt Muzikanten, Gitarist zoekt drummer voor een nieuw rock concept. Omgeving limburg.
Houthalen Helchteren Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock     
0
in 0 band     Rock Muzikanten gezocht, Gitarist zoekt een zanger die echt weet wat hij aankan en ook wat niet. Om na deze moeilijke tijden terug op te treden omg limburg
Houthalen Helchteren Gitarist zoekt Bassist  Rock     
0
in 0 band     Zoekt rock bass, Gitarist zoekt bassist om zo snel mogelijk te gaan op te treden zodra het mag. omg limburg
Heusden Zolder Zolder Band zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Pop  Gypsy  Jazz        Zoeken pop optreedmogelijkheid,  5× De tribute creëert de sfeer en de sound alsof Vaya Con Dios terugkeert. Dit alles met invloeden van jazz, pop en gipsy. kleine (5) of full(10) bezetting mogelijk.
Heusden Zolder Zolder Duo zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Pop  Gypsy  Jazz        Zoeken pop Muzikanten Heusden Zolder Zolder,  2× Vaja Kon Dioz (tribute) kan geboekt worden vanaf nu, zie voor meer info op onze website.
Heusden Zolder Zolder Duo zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Pop  Gypsy  Jazz        Advertenties Muzikanten zoek optreedmogelijkheid Heusden Zolder Zolder,  2× Vaja kon Dioz tribute, vanaf nu beschikbaar voor optredens...
Duffel Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Soul  Pop  Rock 
0
in 0 band     zoekt soul Muzikanten duffel, ( Band in opbouw) Zwarte stem - perfecte Engelse uitspraak - super gemotiveerd - eigen vervoer - wekelijkse repetities en opnames - vocalen zijn zeer belangrijk in dit project.
Duffel Drummer zoekt Songwriter/Componist  Pop  Soul  Funk 
0
in 0 band     Duffel componist gezocht, Ik zoek creatieve mensen die zelf componeren, eigen vervoer hebben.
Duffel Drummer zoekt Pianist  Pop  Soul  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten zoekt pop pianospeler Duffel, ( Band in opbouw) Heb je een Pop achtergrond of kan je gewoon ook improviseren , soleren, en je wil verder in muziek, laat dan ASAP iets weten.
Duffel Drummer zoekt Gitarist  Pop  Soul  Jazz 
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler, ik zoek een allround gitarist(e) met goed gevoel voor pop en soul muziek, kunnen soleren ad lib is belangrijk en spelen op gehoor is een troef.
Duffel Drummer zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Pop  Soul  Rock 
0
in 0 band     Pop keyboard gezocht Duffel, ( Band in opbouw) Pro ambities hebben, Engels praten is een plus. Ik heb veel keyboards staan, dus géén verhuis voor repetities en opnames. Wekelijkse repetities in Duffel.
Zedelgem Drummer zoekt Band  Rock  Ska  Punk 
0
in 0 band     Zedelgem Muzikanten gevraagd, Zoek muzikanten om band te beginnen. Liefst iets stevigs.
Menen Drummer zoekt Gitarist  Progressive  Heavy-metal  Rock 
0
in 0 band     Zoekt gitaarspeler, ( Band in opbouw) drummer met veelzijdige stijlen en jarenlange ervaring
Menen Drummer zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Progressive  Heavy-metal  Rock 
0
in 0 band     Menen zoek toetsenist, ( Band in opbouw) drummer met veelzijdige stijlen en jarenlange ervaring
Antwerpen Zanger/Zangeres zoekt Organist  Classic  Middeleeuwen  Toneelmuziek/Musical 
0
in 0 band     Classic Muzikanten gevraagd Antwerpen, Mezzo-soprano met ervaring op zoek naar organist of begeleider om klassiek muziek te maken.
Wingene Gitarist zoekt Drummer  Experimental  Jazz  Filmmuziek 
6
in 0 band     Wingene zoekt Muzikanten, Hallo, samen muziek maken en verkennen lijkt me super..
Wingene Gitarist zoekt Pianist  Experimental  Jazz  Filmmuziek 
6
in 0 band     Zoek experimental Muzikanten Wingene, Hallo, samen eigen muziek uitwerken lijkt me superleuk..
Houthulst Jonkershove Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Indie/Alternative   
0
in 0 band     Zoek Muzikanten!, Ik Ben een beginnend/proberend zanger en Zou graag zien of ik iets kan betekenen voor een band want zelf heb ik de durf/lef niet om alleen de stap te zetten alvast bedankt !
Aalst Platenfirma/Label zoekt Zanger/Zangeres  Dance  Drum'n' bass  Pop 
0
in 0 band     Zoek vocals Aalst, Zanger of zangeres gezocht om commerciële catchy dance & pop in te zingen en méé te producen/schrijven.
Schoten Dj zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Pop  Dance  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten zoekt Muzikanten, Zonder al te veel blablabla, op al de feesten waar ik draai knalt het… Mijn geheim recept : ik speel niet mijn muziek maar UW muziek (en die van uw genodigden).
Antwerpen Deurne Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Blues/Swing  Jazz 
0
in 0 band     Antwerpen Deurne rock Muzikanten zoek Muzikanten, Ben een zanger, regio Antwerpen. Zoek een band in regio (of provincie) Antwerpen. Heb interesse en ervaring in verschillende genres zoals rock, alternatieve rock, blues, jazz, etc.
Holsbeek Holsbeek Gitarist zoekt Band  Chanson  Volksmuziek  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt chanson Muzikanten, Zoek amateur muzikanten om samen muziek te spelen. Alleen voor het plezier. Verschillende genres: chanson, evergreens sixties, licht klassiek, folk, ...
Holsbeek Holsbeek Gitarist zoekt Gitarist  Chanson  Folklore/Irish folk  Oldie 
0
in 0 band     Zoekt gitaar Holsbeek Holsbeek, Zoek mensen om samen muziek te spelen, alleen voor het plezier. Niet optreden. Ik speel zelf vooral fingerpicking gitaar.
Hasselt Bassist zoekt Band  Funk  Jazz  Fusion 
0
in 0 band     BASS ZOEK FUNK Muzikanten HASSELT, Bassist met ervaring wil nieuwe uitdaging. Mijn invloeden zijn onder andere; snarky puppy, Gogo penguin, raffy bushman, vufpack, yusef kamaal.
Hasselt Bassist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Funk  Jazz  Fusion 
0
in 0 band     Zoek toetsenist, Bassist met ervaring wil nieuwe uitdaging. Mijn invloeden zijn onder andere; snarky puppy, Gogo penguin, raffy bushman, vufpack, yusef kamaal.
Hasselt Bassist zoekt Gitarist  Fusion  Funk  Jazz 
0
in 0 band     Bass zoek fusion Muzikanten Hasselt, Bassist met ervaring wil nieuwe uitdaging. Mijn invloeden zijn onder andere; snarky puppy, Gogo penguin, raffy bushman, vufpack, yusef kamaal.
Gent Bassist zoekt Band  Oldie  Pop  Rock 
1
in 0 band     Gent Muzikanten gevraagd, Jarenlange ervaring. Grote Beatlesfan. Heb ook hardrock gespeeld.
Gent Bassist zoekt Gitarist  Oldie  Pop  Rock 
1
in 0 band     Oldie gitaarspeler gevraagd, Jarenlange ervaring. Grote Beatlesfan. Heb ook hardrock gespeeld.
Maaseik Gitarist zoekt Band  Indie/Alternative  Rock  Pop 
0
in 0 band     Muzikanten zoek indie/alternative Muzikanten, ( Band in opbouw) Ik ben op zoek naar andere mensen die graag een bandje willen starten en eigen muziek willen maken.
Oostende Cellist/Cellospeler zoekt Band  Classic  Experimental  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd Oostende, Hey, mensen die open staan om nieuwe wegen in te gaan, zowel qua geluidskwaliteiten als in hamonieën en die willen creëren, hook me up!
Leuven Kessel Lo Gitarist zoekt Band  Rock  Punk  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Rock Muzikanten gezocht, rhythm-gitarist (en znger indien nodig) zoekt band in regio Leuven om voor het plezier rock-covers te spelen
Lebbeke Denderbelle Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock   
0
in 0 band     Zoek Muzikanten, opzoek naar iemand om te musiceren en eingelijk nieuwe projectjes te vormen
Antwerpen Duo zoekt Drummer  Experimental  Rock  Punk        Experimental Muzikanten zoek Muzikanten,  2× ( Band in opbouw) Hey, ben jij een drummer op zoek naar een band wij willen jou.
Beersel Tekstschrijver zoekt Gitarist  Country  Pop   
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd Beersel, Ik mis dus de muzikale skills om mijn nummers af te werken. Daarom zoek ik iemand in de regio Beersel die de muzikale begeleiding op zich wil nemen, met ruimte voor eigen inbreng.
Beersel Tekstschrijver zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Pop  Country   
0
in 0 band     Muzikanten zoek toetsenist, Ik mis dus de muzikale skills om mijn nummers af te werken. Daarom zoek ik iemand in de regio Beersel die de muzikale begeleiding op zich wil nemen, met ruimte voor eigen inbreng.
Brugge Sint Andries Harpist zoekt Zanger/Zangeres  Folklore/Irish folk  Volksmuziek  World music 
0
in 0 band     Brugge Sint Andries zoek vocals, gezellig samen bouwen aan harmonie in oude muziekstukken
Brugge Sint Andries Harpist zoekt Violist/Violinespeler  Folklore/Irish folk  Volksmuziek  World music 
0
in 0 band     Zoekt folklore irish folk violinespeler Brugge Sint Andries, amateur harpiste zoekt violiste om harmonieën op volksmuziek te maken
Brugge Sint Andries Harpist zoekt Doedelzakspeler  Folklore/Irish folk  World music  Volksmuziek 
0
in 0 band     Brugge Sint Andries folklore/irish folk Muzikanten gevraagd, harp koppelen aan volkse instrumenten , werken aan mooie harmonie
Grimbergen Strombeek Bever Gitarist zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Zoekt optreedmogelijkheid!, Ik ka voor alle genres ingezet worden. Ik zie graag jullie reacties tegemoet
Wachtebeke Muziekschool zoekt Gitaar leraar/Gitaar lessen  Pop     
0
in 0 band     Wachtebeke Muzikanten zoekt Muzikanten, Wij zoeken een animator/lesgever gitaar. Start eind september. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor meer info!
Wachtebeke Muziekschool zoekt Gitarist  Pop  Rock   
0
in 0 band     Gitaar gezocht, Wij zoeken een lesgever gitaar tablatuur. Start eind september. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor meer info!
Wachtebeke Muziekschool zoekt Violine leraar/Violine lessen  Pop     
0
in 0 band     Wachtebeke violine lessen gezocht, Wij zoeken een animator/lesgever viool. Start eind september. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor meer info!
Wachtebeke Muziekschool zoekt Drums leraar/Drums lessen  Pop  Rock   
0
in 0 band     Wachtebeke Muzikanten zoekt drums lessen, Wij zoeken een animator/lesgever drum. Start eind september. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor meer info!
Wachtebeke Muziekschool zoekt Pianist  Pop     
0
in 0 band     Piano gevraagd, Wij zoeken een animator/lesgever piano. Start eind september. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor meer info!
Wachtebeke Muziekschool zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock   
0
in 0 band     Zoek Muzikanten, Wij zoeken een lesgever zang en stemvorming. Start eind september. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor meer info!
Wachtebeke Muziekschool zoekt Drummer  Pop     
0
in 0 band     Zoekt pop Muzikanten Wachtebeke, Wij zoeken een animator/lesgever drum. Start eind september. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor meer info!
Wachtebeke Muziekschool zoekt Saxofonist  Pop     
0
in 0 band     Wachtebeke Muzikanten zoek Muzikanten!, Wij zoeken een animator/lesgever saxofoon. Start eind september. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor meer info!
Wachtebeke Muziekschool zoekt Violist/Violinespeler  Pop  Rock   
0
in 0 band     Zoek Muzikanten Wachtebeke, Wij zoeken een lesgever viool. Start eind september. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor meer info!
Antwerpen Drummer zoekt Pianist  Swing  Country  Oldie 
5
in 0 band     Pianospeler gevraagd Antwerpen, ( Band in opbouw) Ik zou graag een swingend collectief oprichten te Deurne, heb groot repkot, alle daarin passende muzikanten welkom, deze advertentie voor pianist
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Kaartposities van onze leden
Talent-Stage
0: 328 ms / 1: 328 ms / 2: 656 ms / 3: 656 ms / 4: 672 ms / 5: - / 6: - / 7: - / 8: - / 9: - / 10: - / 11: - / 12: - / 13: - / 14: - / 15: 672 ms proc:672ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
"...Nog geen toenadering geweest mischien komt dat nog..." (nienke Van..., 5388 Nistelrode) "....Reageert niet wat ik heel jammer vindt maar misschien doe ik iets verkeerd..." (nienke Van..., 5388 Nistelrode) "...Reageert niet wat ik heel jammer vindt maar misschien doe ik iets verkeerd..." (nienke Van..., 5388 Nistelrode) "...Snelle reactie op mijn bericht, we gaan kijken of hier een leuke samenwerking uit kan voortkomen...." (Tanja van..., 1073 Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt) "...Karl Heinz lijkt mij interessant voor onze band. Ik krijg echter op geen enkele manier contact...." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Karin lijkt mij interessant voor onze band. Ik krijg echter op geen enkele manier contact...." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Eveline lijkt mij interessant voor onze band. Ik krijg echter op geen enkele manier contact...." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Wellicht een leuke zangeres maar ik krijg er geen contact mee. Niet via mail en niet per telefoon..." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Reageerde meteen! We gaan kijken of er een klik is qua muziek!..." (Freddy de ..., 3520 Utrecht (stad)) "...Ik heb Marc gebeld. Maar zijn nummer klopt niet. Dat is jammer het zou kunne passen...." (Han Kor..., 6541 Nijmegen)