Band gezocht

Advertenties 1-100 van 379  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre«   MB  « Opmerking
Aartselaar Bassist zoekt Band  Jazz  Pop  Rock 
0
in 1 band     Bassspeler zoekt band amateur, speel 20 jaar, stijl: jazz, pop, rock, 5 jaar bandervaring
Antwerpen Ekeren Zanger/Zangeres zoekt Band  Heavy-metal  Hardcore   
0
in 0 band     Antwerpen Ekeren band gezocht Ik ben een metalcore/ heavy-metal zanger.
Herent Accordeonist/Accordeonspeler zoekt Band  World music  Volksmuziek   
0
in 0 band     Herent world music band gevraagd Ik zoek voor en band in opbouw, of voor iemand dat wil voor plezier spelen
Antwerpen Bassist zoekt Band  Rock     
0
in 2 bands     Zoek band Antwerpen Ik ben een bassiste zonder bandervaring en ben dan ook op zoek naar een groepje zonder al te veel ervaring!
Zoersel Bassist zoekt Band  Country  Pop  Rock 
0
in 0 band     Country bass zoek band Beginnende bassist met klassieke opleiding en breed muzikale interesse
HeistopdenBerg Hallaar Gitarist zoekt Band  Rock  Heavy-metal  Experimental 
1
in 0 band     HeistopdenBerg Hallaar gitarist zoekt band Ik ben gitarist met 30jaar podiumervaring, open minded wat muziekgenre betreft. Ik heb eigen materiaal (akoestisch als electrisch).
HouthalenHelchteren Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Oldie 
0
in 1 band     Zoek pop band HouthalenHelchteren Partyband of zo iets spreekt mij heel erg aan he. Leuk om te doen daarmee de stap
Antwerpen Zanger/Zangeres zoekt Band  Folklore/Irish folk     
0
in 2 bands     Advertenties folklore/irish folk band gevraagd Antwerpen Zanger zoekt Irish folk band in het Antwerpse. Het doel is om snel te kunnen optreden en ervaring op het podium te laten toenemen.
Merelbeke Bassist zoekt Band  Pop  R'roll  Rock 
0
in 0 band     Merelbeke bass zoekt pop band Ik ben een beginnend bassist (volg nu voor 6de jaar opleiding). Zou graag met andere muzikanten samen spelen. Sta open voor andere genres.
Grimbergen Beigem Drummer zoekt Band  R'roll  Rock  Blues/Swing 
3
in 0 band     Band gezocht Heel graag had ik een nieuwe band opgericht met muziek van vroeger tot nu.
Mechelen Saxofonist zoekt Band  Jazz  Funk  World music 
4
in 1 band     Mechelen jazz band gezocht Ik zoek muzikanten om mee te jammen en/of op te treden. Brede smaak, originaliteit en groove essentieel. Niet bang van een experimentje.
Stabroek Hoevenen Gitarist zoekt Band  Funk  Indie/Alternative  Rock 
0
in 0 band     Band gezocht Stabroek Hoevenen! Hoi, Ik zoek terug een band om als gitarist te spelen. Liefst een cover band zoals de red hot chili peppers, royal blood, enz
Lede Lede Gitarist zoekt Band  Rock  Reggae  Blues/Swing 
0
in 0 band     Band gevraagd! , (band in opbouw!) Gitarist met 30 jaar ervaring staat open voor een groep.
Lede Lede Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Reggae 
0
in 0 band     Band gevraagd Gitarist zoekt bandleden om coverband te vormen. Regio Aalst, wekelijks repeteren en ervaring vereist
Grimbergen Zanger/Zangeres zoekt Band  Indie/Alternative  Pop  Jazz 
0
in 0 band     Zoekt indie/alternative band Grimbergen Zangeres zoekt band. Erg gemotiveerd om een nieuw project op te starten/ me aan een bestaand project bij te voegen. Zot van zingen en leer snel bij. Liefst regio Gent.
Lubbeek Linden Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Jazz  R'roll 
0
in 0 band     Zoekt band Lubbeek Linden! (band in opbouw!) onervare maar heel gedreven. wil eige nummers schrijven, originele stem veelzijdig in de ruigere kant)
Diksmuide Leke Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Psychedelic  Blackmetal/Deathmetal 
0
in 0 band     Diksmuide Leke rock band gezocht Baritone zanger amateur. Vocals zoals bv. Jim Morrison, Eddie Vedder, Chris Cornell, Sinatra. Ik sta maar open voor alles. Ook growls in Death Metal zoals Akerfeldt.
Westerlo Tongerlo Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Punk 
3
in 0 band     Zoek rock band Ben op zoek naar gemotiveerde muzikanten om samen een steengoede rock coverband op te richten
Aarschot Langdorp Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Soul 
0
in 0 band     Aarschot Langdorp zoekt band Zoek muzikanten voor het oprichten van een southern rock band. Invloeden Gov't Mule, Allman brothers, Black Crowes etc
Leuven Zanger/Zangeres zoekt Band  Dance  Rock  Pop 
0
in 0 band     Zanger zoek band Leuven , (belanbgstelling in een band: Neen) (band in opbouw!) Groetjes vanuit Leuven :-) Ik zou graag afspreken met muzikanten uit de buurt.
Houthulst Drummer zoekt Band  Rock  Punk  Pop 
0
in 0 band     Houthulst rock drummer zoek band Hey, ik ben een drummer met al 8 jaar ervaring. Nu zou ik graag beginnen spelen in een band interesse? gelieve te mailen :)
Geetbets Bassist zoekt Band  Rock  Gothic  Pop 
0
in 0 band     Zoekt rock band Bassist met 2 jaar ervaring zoekt band of muzikanten om samen te spelen. Stijl maakt niet uit.
Zemst Trompeter/Trompettist zoekt Band  Jazz  Funk  R'roll 
0
in 0 band     Zemst jazz trompettist zoekt band Op zoek naar een toffe band, big band of combo om voor het plezier toffe muziek te maken op niveau. Heb ervaring met improvisatie.
SintNiklaas Songwriter/Componist zoekt Band  Pop  Kleinkunst  Acapella 
8
in 0 band     SintNiklaas songwriter zoekt band , Ik schrijf liedjes op verzoek. Ik ben op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ik kan ook demoversies opnemen.
Maaseik Bassist zoekt Band  Indie/Alternative  Rock   
0
in 0 band     Maaseik zoekt band Ik ben een bassist op jacht naar een gemotiveerde band, liefst in de indie, rock of metal genres
Zelzate Aalter Zanger/Zangeres zoekt Band  Acapella  Pop  Kleinkunst 
0
in 0 band     Vocals zoek band Op zoek naar een bestaande of opstartende band die een (extra) zangeres kunnen gebruiken.
Gent Gent Gitarist zoekt Band  Classic  Volksmuziek  Filmmuziek 
0
in 0 band     Band gezocht Gent Gent (band in opbouw!) ik ben op zoek naar goede muziekanten om samen balkanmuziek te spelen; griekse bewerkingen, servische liederen...
Aarschot Langdorp Bassist zoekt Band  R'roll  Pop  Soul 
2
in 0 band     Bassist zoek band Aarschot Langdorp , (band in opbouw!) Ben op zoek naar band om mee op te treden in de buurt van Aarschot. Eventueel nieuw op te richten.
Bertem Saxofonist zoekt Band  Jazz     
0
in 1 band     bertem zoek band beginnend muzikant nog in jazz opleiding op jazz academie
Peer Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Funk  Jazz 
0
in 0 band     Zoek band Ik zoek een nieuw projectje waar ik weer wat van kan bijleren en mijn sterke kanten kan bijschaven. Alles is bespreekbaar!
Antwerpen Deurne Pianist zoekt Band  Jazz  Funk  Soul 
0
in 0 band     Band gevraagd Antwerpen Deurne! (band in opbouw!) piano speler op zoek naar andere muziekanten om ervaring te delen en ideen uit te wisselen grz marco
Antwerpen Drummer zoekt Band  Hardcore  Rock  Punk 
1
in 0 band     band gevraagd antwerpen drummer uit Antwerpen. Heb ervaring met optreden en opnemen. Ben op zoek naar mensen om mee muziek te maken (Hardcore punk, Rock, zolang het goed klinkt).
Maasmechelen Eisden Gitarist zoekt Band  Pop  Funk  Oldie 
1
in 0 band     Zoek band ook ervaren in andere stijlen, gaande van jazzy en bluesy tot dansmuziek en rockcovers. op zoek naar een nieuwe uitdaging.
SintNiklaas Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Pop  Punk 
7
in 1 band     SintNiklaas zanger zoek rock band , (belanbgstelling in een band: Neen) Zangeres, ruime ervaring in verschillende coverbands zoekt muzikanten om een band op te richten of een bestaande band in de ruime omgeving van het Waasland
Mortsel Trompeter/Trompettist zoekt Band  Jazz  Funk  Latin muziek 
0
in 0 band     Zoekt jazz band Mortsel ben niet zo ge´nteresseerd in covers,eigen muziek met ruimte voor improvisatie des te meer.
Boutersem Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Latin muziek 
0
in 1 band     Advertenties gitaar zoek band hou van vele genres. speel klassieke en elektrische gitaar.
Puurs Breendonk Bassist zoekt Band  Indie/Alternative  Funk  R'roll 
2
in 0 band     Indie alternative band gezocht Puurs Breendonk Amateur met ca 15 jaar ervaring op gebied van zowel covers als originele muziek. Ruime podiumervaring gaande van cafÚ's tot middelgrote concertzalen en festivals.
Rijkevorsel Saxofonist zoekt Band  Pop  Funk  Jazz 
0
in 0 band     Saxofonist zoekt band Rijkevorsel Zoekt band of mensen met professionele ingesteldheid. Geen blazersecties.
Brugge Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Brugge vocals zoek pop band Ervaren zanger / performer. Ik ben een buitenlander, ik ken geen Nederlandse. Uitstekend in engels en engels liedjes. Als u ge´nteresseerd bent, neem dan contact met mij op mij per
Mechelen Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Jazz   
0
in 0 band     Band gevraagd Mechelen (band in opbouw!) Ben op zoek naar andere muzikanten of bestaande groep binnen blues/swing/jump en aanverwante stijlen. Mogen ook gerust jazzinvloeden inzitten. Doel samen muziek maken en optreden.
Leuven Heverlee Gitarist zoekt Band  Rock  Pop   
0
in 0 band     Gitaarspeler zoek band Ik zoek een toffe band in het Leuvense om samen muziek te maken. Ik heb 15 jaar ervaring als gitarist.
Lubbeek Zanger/Zangeres zoekt Band  Volksmuziek  Blues/Swing  Classic 
0
in 0 band     Lubbeek volksmuziek band gezocht Hallo, ik ben op zoek naar medemuzikanten om samen een groepje te vormen.
Kontich Waarloos Pianist zoekt Band  Classic  Blues/Swing  Rock 
0
in 0 band     Advertentie band gezocht Kontich Waarloos Speel al 26 jaar piano. Klassiek geschoold, blues, rock, allerlei stijlen.
Beringen Paal Pianist zoekt Band  Jazz  Pop  Classic 
0
in 0 band     Piano zoekt band Beringen Paal Ik ben op zoek naar een band die graag covers speelt, maar dan in een nieuw jasje, later wil ik ook wel graag eigen nummers spelen. Zelf speel ik digitale piano en giitaar.
Aartselaar Saxofonist zoekt Band  Jazz  Folklore/Irish folk  Rock 
0
in 0 band     Zoekt band (band in opbouw!) Saxofonist (sopraan, alt, tenor en bariton) Tin-en Low Whistle
Antwerpen Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop     
0
in 0 band     Zoek band Antwerpen Reeds lang zangeres, maar weinig met anderen gemusiceerd. Wil nu graag met muzikanten boeiende songs brengen, misschien liefst covers
Hasselt Drummer zoekt Band  Blues/Swing  Jazz  Reggae 
0
in 0 band     Zoekt band Hasselt zoek gemotiveerde band om semi-professioneel muziek te maken,
Lier Zanger/Zangeres zoekt Band  Heavy-metal  Pop  Folklore/Irish folk 
1
in 0 band     Zoek band Lier Ben al heel mijn leven bezig met zingen en muziek in het algemeen. Ik hoop iemand te vinden die mijn passie deelt en hoop dan ook van mijn hobby mijn werk te kunnen maken.
Grimbergen Humbeek Muziekschool zoekt Band  Jazz     
0
in 0 band     Grimbergen Humbeek jazz band gezocht NIEUW! Vanaf begin juni kan iedereen zich inschrijven voor Jazz & Lichte muziek in de academie van Huldenberg!
Wervik Geluwe Zanger/Zangeres zoekt Band  Acapella  Classic  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Wervik Geluwe band gevraagd Geschoolde alto is op zoek naar band / begeleiders voor concerten.
Antwerpen Merksem Zanger/Zangeres zoekt Band  R'roll  Blues/Swing  Pop 
2
in 0 band     Zoek band Antwerpen Merksem Hoi, ik ben een zanger, heb in 2 bands gezeten in Nederland en heb 20 jaar podiumervaring.
Antwerpen Merksem Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Blues/Swing  Funk 
2
in 0 band     ANTWERPEN MERKSEM ROCK BAND GEZOCHT! Hoi, ik ben een vrolijke zanger die ook serieus kan zijn.Zoek gelijkgestemden om goede muziek en ambiance te maken.Spreekt dit jou wel aan laat dan iets weten.
Vilvoorde Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Zoek band Vooral samen met plezier muziek maken en bijleren.
Lochristi Drummer zoekt Band  Rock  Pop  Funk 
0
in 0 band     Zoekt rock band Als gepassioneerde, beginnende drummer ben ik op zoek naar muzikanten of een band om samen muziek te spelen. Als je zin hebt om samen covers te spelen of te jammen laat iets weten!
Gent Rapper zoekt Band  Rap/Hip-Hop/RnB  Folklore/Irish folk  Spirituele muziek 
0
in 0 band     Rap/hip-hop/rnb band gezocht Gent Rapper zoekt muzikanten om een Pagan en Folk Rap band te vormen. Zowel rap-covers van Ierse Folk of middeleeuwse muziek, als nieuwe spirituele nummers.
Waregem SintElooisVijve Drummer zoekt Band  Indie/Alternative  Rock  R'roll 
0
in 0 band     Indie alternative band gevraagd Waregem SintElooisVijve advertentie drummer die meer ervaring wil opdoen zoekt band om samen mee te repeteren. want samen is leuker dan alleen
Veurne Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Country 
0
in 0 band     Gitaar zoekt band Veurne Ik speel al een tijdje gitaar. Maar al veel te lang alleen. Ik zoek een band om mijn versterker wat verder open te kunnen draaien en om plezier te maken.
Melle Bassist zoekt Band  Rock  Psychedelic  R'roll 
3
in 0 band     Zoekt rock band Melle Ik ben een ervaren bassist die graag weer snel op een podium of donkere kroeg wil gaan rocken
Gent Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  Kleinkunst 
0
in 0 band     Advertenties zoek band Ik zoek een nieuw project om met veel enthousiasme aan te beginnen! Ik hou van Jazz, swing, blues, chanson, ... heb al ervaring opgedaan de laatste 5 jaar in verschillende bands!
Oostende Drummer zoekt Band  Pop     
0
in 0 band     Zoek band Oostende complexloos, simpel, easy, let it flow. Maar toch gefocused en gepassioneerd.
Oostende Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Band  Rock  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Band gezocht Oostende! Ik zoek een band binnen het rockgenre, symfonische metal kan zeker ook
Oostende Pianist zoekt Band  Pop  Rock  Electronic 
0
in 0 band     Pianospeler zoek pop band (belanbgstelling in een band: Neen) Ik zoek een band met enthousiaste muzikanten om op te treden, pop is ok maar ook wat alternatief zijn.
Diepenbeek Drummer zoekt Band  Pop  Rock  Funk 
0
in 0 band     Band gevraagd Ik ben vanaf mijn negende gestart met muziek. Ik bespeel eveneens ook andere slagwerkinstrumentens.
Oostrozebeke Gitarist zoekt Band  Blues/Swing     
0
in 0 band     Blues/swing band gevraagd Oostrozebeke advertenties ik zoek andere muziekanten om af en toe samen eens te jammen
SintAmands Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Psychedelic 
0
in 0 band     Band gezocht advertentie Op zoek naar een band / andere muzikanten , speel graag blues en zou graag eigen nummers schrijven / covers , ik sta voor veel genres open
Harelbeke Bavikhove Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Rock band aangeboden (band in opbouw!) Beginnend gitarist die wat muziek wil maken als hobby is op zoek naar mensen met dezelfde ingesteldheid met weinig ervaring om wat muziek te maken waar een foutje is toegestaan
Roeselare Gitarist zoekt Band  Rock  Heavy-metal  Punk 
0
in 0 band     Zoek band Roeselare Wil graag met band samenspelen, vooral in het genre Rock/hardrock.
Ieper Organisator/Optreedmogelijkheid zoekt Band  Blues/Swing  Dans/Amusementsmuziek  Jazz 
0
in 0 band     Ieper blues swing band gezocht voor een bedrijfsevenement in oktober zijn we op zoek naar live muziek voor de vestigingen Ieper, Poperinge, Veurne en Diksmuide
MeeuwenGruitrode Wijshagen Bassist zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Pop 
0
in 0 band     Zoek rock band! Bassist met ervaring zoekt band met ervaren muzikanten.
Peer KleineBrogel Bassist zoekt Band  Pop  Rock  Funk 
0
in 1 band     Band gezocht Peer KleineBrogel bassist met ervaring zoekt band met veel optredens of die dat in de toekomst veel gaan doen
Herentals Gitarist zoekt Band  Indie/Alternative  Rock  Filmmuziek 
0
in 0 band     Zoek indie/alternative band ben een gitarist die leuke mensen zoekt om mee te experimenteren, en sta open voor alle instrumenten en culturen.
Kapellen Drummer zoekt Band  Pop  R'roll  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoek band Kapellen Drummer zoekt gelijkgestemde geesten om samen te spelen( les nemen is leuk maar toch wat eentonig en eenzaam op den duur)
Schoten Trompeter/Trompettist zoekt Band  Jazz     
0
in 1 band     Schoten jazz band gevraagd Ben beginner jazz, maar speel reeds 40 jaar klassiek
Anzegem Vichte Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop     
0
in 0 band     Vocals zoek band (band in opbouw!) liefst West-Oostvlaanderen, zing zowel lead als backing
Antwerpen Berchem Zanger/Zangeres zoekt Band  Indie/Alternative     
0
in 0 band     antwerpen berchem vocals zoekt band Sarah zkt band! Enthousiasme. Indie. Alternative. Dreampop. Daughter. BeachHouse. Originaliteit. Passie. Experimenteren. Zoeken. Artistieke vrijheid. Er mag een hoekje af zijn.
Zelzate Aalter Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Band  Pop  Rock  Gothic 
1
in 0 band     Advertentie toetsenist zoek pop band Zelzate Aalter Ik laat mij graag inspireren door medemuzikanten. Een goed nummer schrijven geeft mij een kick. Covers zijn niet mijn ding.
Gent Geluidsstudio zoekt Band  Orient./Arab./Indi.muziek  Funk  Jazz 
0
in 0 band     Orient. arab. indi.muziek band gezocht recording,mixing,mastering opdrachten doe ik zeer graag.Muzikant sinds mijn achtste,componeren,arrangeren,creŰren is mijn ding
Destelbergen Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Heavy-metal  Pop 
0
in 0 band     Band aangeboden Destelbergen in de buurt om plezier te maken en occasioneel op te treden, Jaren ervaring als amateur zanger.
Antwerpen Drummer zoekt Band  Blackmetal/Deathmetal  Heavy-metal  Reggae 
2
in 0 band     Band gevraagd Antwerpen! drums van onder't stof om terig plezier te maken met gelijkgestemde zielen
KnokkeHeist Pedal-steelguitarist zoekt Band  Country     
0
in 0 band     Pedal-steelguitarist zoek band KnokkeHeist muzikanten gezocht voor op te richten americanaband
Zedelgem Aartrijke Cellist/Cellospeler zoekt Band  Classic  Folklore/Irish folk  World music 
0
in 0 band     Zedelgem Aartrijke zoekt classic band Mogelijk strijkers, zang, andere. Wil ook invoegen in bestaande setting klassiek of divers met kunstzinnig karakter.
Brecht SintJobin'tGoor Gitarist zoekt Band  Pop  Rock   
0
in 0 band     Pop gitarist zoekt band Brecht SintJobin'tGoor Wil ervaring opdoen met gelijkgezinde muzikanten...
Zottegem Grotenberge Geluidstechnicus/-Mixer zoekt Band  Pop  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Zoek pop band Zottegem Grotenberge all-round geluidstechnieker: producing, recording, mixing, mastering, editing, live- en studio!!
Zedelgem Veldegem Gitarist zoekt Band  Country     
1
in 0 band     Advertenties gitaarspeler zoek band Zedelgem Veldegem Gepassioneerde gitarist (fingerpicking) (o.a. genre Bakersfield-Sound: Merle Haggard... ook Alan Jackson, Brad Paisley, George Strait, Mavericks, Brooks & Dunn, Waylon Jennings...
Zedelgem Veldegem Zanger/Zangeres zoekt Band  Country     
1
in 0 band     Zoekt band Passie = country. Gestopt optredens wegens altijd (heel) verre afstanden. Nu druk nummers 'fingerpicking' aan 't oefenen. Zou dolgraag terug optreden.
Kuurne Saxofonist zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  Latin muziek 
0
in 0 band     Zoekt band Heb klassieke scholing en jazz scholing. Graag zou ik in een jazz-combo spelen. Puur om het amusement, puur hobby
Deinze Violist/Violinespeler zoekt Band  Classic  Funk  Pop 
3
in 0 band     Deinze violinespeler zoekt band advertentie (band in opbouw!) Dertig jaar ervaring in verschillende stijlen. Vele losse opdrachten gedaan. Goesting in een vaste band met ervaren, gedreven mensen met evenveel goesting en zin voor plezier
Beveren Kieldrecht Gitarist zoekt Band  Pop  Funk  Rock 
0
in 0 band     Beveren Kieldrecht gitaarspeler zoekt pop band Op zoek naar leuke originele band met ambitie. Eigen werk of covers. Ik heb al redelijk wat kilometers op de teller ;-)
Jabbeke Snellegem Gitarist zoekt Band  Punk  R'roll  Ska 
0
in 0 band     Jabbeke Snellegem zoek punk band Op zoek naar vrijblijvende band. Fun. Vooral ritme gitarist
Lennik SintMartensLennik Bassist zoekt Band  Heavy-metal  Rock  Progressive 
0
in 0 band     Zoek heavy-metal band Ik heb de vibe gevonden me voluit te geven in een rock/metal band. Topfavorieten : Dream Theater
Beringen Paal Bassist zoekt Band  Funk  Jazz   
0
in 0 band     Bassspeler zoek band (band in opbouw!) FUNK Ó la JB's , 70's funk , Maceo Parker etc , let's groove and play happy music
Leuven Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Jazz   
0
in 0 band     Vocals zoek band Zangeres die graag met een bandje popsongs zou willen coveren
Kortrijk Bassist zoekt Band  Blues/Swing  Heavy-metal  Punk 
0
in 1 band     Band gevraagd Iets nieuws opstarten...geen covers ..regio kortrijk/gullegem... 11 tal jaar actief Bass gespeeld in f unky groep en folk groep...
Halle Halle Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Band  Pop  Rock  R'roll 
0
in 0 band     Zoek band Ninove Keyboardspeler/toetsenist met ervaring zoekt band in regio Ninove - Halle - Braine L'Alleud
Gent Bassist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Soul 
0
in 0 band     Zoek blues/swing band eigenlijk weet ik niet of ik de nodige ervaring heb om bij een groep te spelen, ondanks enkele gedane optredens is mijn niveau een vraagteken voor mij. Zou wel eens durven proberen
Mol Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Jazz  Pop 
0
in 0 band     Band gezocht zangeres zoekt coverband, interesse ligt bij genre soul, jazz, pop
Bilzen Bassist zoekt Band  Blues/Swing  Punk  Rock 
0
in 0 band     Bilzen bassist zoekt band Na 10 jr pauze en zonder enige oefening. Zal roestig zijn. Covers/eigen nummers. Ramones, Chuck Berry, iggy, ac/dc,
Edegem Gitarist zoekt Band  Progressive  Rock  Blues/Swing 
2
in 0 band     Zoekt band (band in opbouw!) gitarist veelzijdig vijftig plus jaartje terug bezig sta open voor elke bandformatie
Temse Elversele Drummer zoekt Band  Pop  Punk  Rock 
0
in 0 band     Temse Elversele zoek band , Drummer (7/8 jaar ervaring) zoekt band. Speel vooral pop punk en rock.
Alken Songwriter/Componist zoekt Band  Indie/Alternative  Jazz  Psychedelic 
1
in 0 band     Zoek band (band in opbouw!) wil graag een band opstarten, alle muzikanten zijn welkom. Limburg (Hasselt) zin om samen nieuw werk te componeren en covers te doen?
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."  meer...
Chart positions of members
proc:437ms
 
   meer dan 500 positieve ervaringen!
       "...Vriendelijke en goeie pianist! ..." (lies van..., 8450 Bredene)        "...Enthousiaste muzikant en gun hem een mooie muziekervaring..." (Maarten Boo..., 2106 Heemstede)        "...Gaf een uitgebreide reactie op mijn vraag als zangeres. ..." (Ina Kno..., 1502 Zaandam)        "...Sympathiek en gemotiveerd om iets te bereiken met zijn muziek..." (Rocco Ber..., 2800 Mechelen)        "...echte jazz-man. goede muzieksmaak, ontwikkeld...." (jan jaap boe..., 7606 Almelo)        "...We hadden reeds een zeer aangename jazzsessie samen...." (katrin mee..., 2460 Kasterlee)        "...Goede zanger die met zijn huidige band eternal breath hoge ogen gooit...." (DIEGO DEN..., 8930 Menen)        "...Goede zanger die van vele markten en genres thuis is...." (DIEGO DEN..., 8930 Menen)        "...Goede all round muzikant die van alle markt thuis is...." (DIEGO DEN..., 8930 Menen)        "...Is betrouwbaar en goede muzikant..." (Aline Wil..., 9200 Dendermonde Schoonaarde)