Band gezocht

Advertenties 1-100 van 380  
Muzikant voor een feest/event
Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
Leuven Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Funk  Soul 
2
in 0 band     Zoek pop band, (Band in opbouw) Zangeres zoekt bandleden om coverband te starten. Voorkeur voor pop, funk, disco en soul. Als het maar dansbaar is!
Merelbeke Bassist zoekt Band  Pop  R'roll  Rock 
0
in 0 band     Pop band gezocht, Ik ben een beginnend bassist (volg nu voor 6de jaar opleiding). Zou graag met andere muzikanten samen spelen. Sta open voor andere genres.
Brugge Sint Kruis Trompeter/Trompettist zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  Funk 
2
in 0 band     Trompet zoek jazz band, Ik ben een trompetist in regio Brugge, en zoek een nieuwe muzikale uitdaging. Bij voorkeur een jazzgroep of big band, maar ik sta zeker open voor andere voorstellen.
Leuven Kessel Lo Gitarist zoekt Band  Rock  Pop   
0
in 0 band     Leuven Kessel Lo zoek rock band, Ik als gitarist zoek een band om wekelijks mee te oefenen en als het kan, ook me op te treden
Asse Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  Latin muziek 
1
in 0 band     Zoekt jazz band Asse, Zangeres zoekt andere muzikanten of band, liefst jazz en bossa nova
Gent Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  World music 
0
in 0 band     Band gevraagd, Hallo, ik zoek mensen die samen willen spelen. Ik wil vooral bijleren en nummers maken, misschien in de toekomst optreden. invloeden Nick Cave, Zita Swoon/moondog jr., Tom Waits...
Gent Sint Amandsberg Drummer zoekt Band  Funk  Blues/Swing  R'roll 
0
in 0 band     Zoekt band, Jonge getalenteerde groovende drummer zoekt eerste band of andere muzikanten om bestaande nummers te spelen.
Poperinge Watou Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Pop  Punk 
1
in 0 band     Zoek rock band Poperinge Watou, (Band in opbouw) graag eenband die een tenor/bariton , ben in voor vele genres. Ben cool en breeddenkend, geniet erg van optreden en allesbehalve saai, studeer stukken via partitur, grote tessituur
Hasselt Bassist zoekt Band  Funk  Jazz  Fusion 
2
in 0 band     Band gevraagd Hasselt, Bassist met voorkeur voor funk, jazz, groove. Wil graag opnieuw in Band spelen of aan een project beginnen. Graag een mailtje indien interesse.
Rotselaar Zanger/Zangeres zoekt Band  Oldie  Dans/Amusementsmuziek  Variétés 
0
in 0 band     rotselaar zoekt band, Ik zoek muzikanten om een band op te richten in de buurt van Rotselaar. De bedoeling: om zich met muzikanten onder elkaar te amuseren, op termijn wat optredens te doen
Balen Zanger/Zangeres zoekt Band  Classic  Rock  Pop 
2
in 0 band     Zanger zoekt band Balen, Zangeres met klassieke achtergrond. Op zoek naar band om een nieuwe ervaring/uitdaging aan te gaan in verschillende genres!
Peer Kleine Brogel Bassist zoekt Band  Blues/Swing  Pop  Funk 
0
in 0 band     Zoek band, bassist met ervaring zoekt band die op pro niveau repeteert en ook wil optreden. Ook rb band.
Holsbeek Bassist zoekt Band  Rock  Funk  Jazz 
0
in 0 band     Zoek band, Bassist zoekt nieuwe stevige band om op te treden. Genre is breed. Interesse? Ping me!
Herent Winksele Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Herent Winksele gitarist zoek band, Ik zou graag in een band spelen om mijn niveau verder op te krikken. Samen bijleren en plezier maken en geen stress. Ik wil me wel inspannen om zo goed mogelijk te spelen
Buggenhout Drummer zoekt Band  Rock  Heavy-metal  Funk 
0
in 0 band     Rock band gevraagd, Gedreven drummer met een beetje ervaring zoekt een vaste band. Interesse in alle genres. Covers/eigen muziek.
Brugge Drummer zoekt Band  Rock  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Brugge band gezocht, (Band in opbouw) Geschoolde drummer met ervaring zou graag muzikanten ontmoeten
Zingem Huise Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Freestyle  Filmmuziek 
0
in 0 band     Zoekt pop band, Zangeres zoekt band om in mee te treden. Ervaring on stage, speelt eveneens instrument.
Middelkerke Gitarist zoekt Band  Heavy-metal  Rock   
0
in 0 band     Zoekt heavy-metal band Middelkerke, , Rijpere gitarist zoekt een funband die het hardere werk niet schuwt om samen te musiceren en plezier te hebben. Covers, eigen werk, al gelijk. Kan mij verplaatsen .
Holsbeek Holsbeek Gitarist zoekt Band  Chanson  Volksmuziek  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt chanson band, Zoek amateur muzikanten om samen muziek te spelen. Alleen voor het plezier. Verschillende genres: chanson, evergreens sixties, licht klassiek, folk, ...
Middelkerke Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Pop  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Zoek band Middelkerke, (Band in opbouw) Ik ben zanger/songschrijver en zoek een band die Nederlandstalige eigen nummers wil maken en spelen in regio Oostende.
Gent Pianist zoekt Band  Jazz  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoekt jazz band, Hey ik ben neal en speel vooral Jazz piano maar speel ook graag funk/blues. Ik ben op zoek naar een band om samen mee te spelen!
Kortrijk Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Blues/Swing 
0
in 2 bands     Zoekt band, Gitarist met podiumervaring op zoek naar coverband om samen rock- pop en blues te spelen tijdens optredens.
Diest Gitarist zoekt Band  Pop  Rock   
1
in 0 band     Gitaarspeler zoekt pop band, zoek pop/rock cover band voor muziek uit periode van 1990 tot nu
Brugge Gitarist zoekt Band  Rock  Heavy-metal  Blues/Swing 
0
in 0 band     ZOEKT ROCK BAND BRUGGE, Gitarist zoekt Hardrock/Metal band, in de buurt van Brugge.
Brugge Sint Kruis Gitarist zoekt Band  Afrikaans  Reggae  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Zoekt band, (Band in opbouw) Ik ben gitarist en zing ook. Ik ben op zoek naar gitaristen en andere instrumentalisten om een ​​band op te richten. Ze kunnen ook meezingen.
Lochristi Zaffelare Drummer zoekt Band  Pop  Soul  Dance 
0
in 0 band     Zoekt band, (Band in opbouw) hou van net iets meer, ik ben een drummer voor alle genres met een voorkeur voor fijner drumwerk
Waarschoot Drummer zoekt Band  Rock  Funk  Reggae 
3
in 0 band     Zoek band Waarschoot, (Band in opbouw) Na lange tijd weer zin om echt te genieten met muzikanten liefst uit het meetjesland geen beginnelingen aub
Antwerpen Pianist zoekt Band  Cabaret/Variétés  Pop  Jazz 
0
in 1 band     Band gezocht Antwerpen, Net komen wonen in Antwerpen. Op zoek naar muzikanten om mee te schrijven en te spelen.
Antwerpen Alleen optredend artist zoekt Band  Cabaret/Variétés  Jazz  Blues/Swing        Band gezocht Antwerpen, | 1×, Net in Antwerpen komen en wonen en los van het uitvogelen het systeem van deze website ook mijn eigen muzikale toekomst uit te vogelen.
Antwerpen Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Jazz  Goa/Trip-hop 
0
in 0 band     Antwerpen zoek band, Zoek band om samen nummers te maken en/of eigenzinnige coverversies te zingen. Schrijf graag/goed teksten in Eng, Fr, Ned maar kan geen songs/muziek schrijven. Ik wil optreden:-)!!
Heistopden Berg Itegem Trompeter/Trompettist zoekt Band  Reggae  Jazz  Funk 
0
in 0 band     Trompet zoek band, (Band in opbouw) Trompettist zoekt band. Veel podium ervaring, elke stijl welkom.
Lanaken Saxofonist zoekt Band  Blues/Swing  Jazz  Funk 
0
in 0 band     blues/swing saxofonist zoekt band, , Speel tenorsax enkele jaren, vooral standards met impro, of gewoon jammen. Als het maar gezellig is.
Maasmechelen Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rap/Hip-Hop/RnB  Funk 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoek blues/swing band Maasmechelen, Hi, ik zoek een band of andere gitaristen om samen met te spelen en uitgroeien.
Lier Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Punk  Rock 
0
in 0 band     pop zanger zoek band lier, Ik ben Soetkin. Ik heb muziek nodig in mijn leven en zing ook gewoon heel graag. No experience but eager to grow and learn! Ik ben van Lier en blijf liefst in de buurt.
Sint Niklaas Drummer zoekt Band  Rock  R'roll  Blues/Swing 
1
in 0 band     Rock band gezocht Sint Niklaas, Allround drummer stelt zich voor. 22 jaar 'van slag'.
Niel Bassist zoekt Band  Fusion  Funk  Experimental 
0
in 0 band     Niel bassist zoekt band, (Band in opbouw) Speel diverse stijlen ... ook instrumentaal. Als er maar een lekkere grooven in zit. Werken aan eigen nummers in genre vind ik top. Wil graag terug live optreden.
Diest Drummer zoekt Band  Rock  Heavy-metal  Pop 
0
in 0 band     Diest zoekt band, Niet geschoold drummer met achttal jaren podiumervaring in coverband wil de draad terug oppikken. Geen top drummer, wel veel zin. Uitgebreide muzieksmaak.
Mechelen Muizen Bassist zoekt Band  Rock  Dance  Funk 
1
in 2 bands     Band gevraagd Mechelen Muizen, Hopen ervaring in dienst van een nieuwe uitdaging, dat ben ik. Geen covers, please, wel interessant eigen werk.
Gent Drummer zoekt Band  Heavy-metal  Hardcore  Punk 
0
in 0 band     Heavy-metal drummer zoekt band Gent, (Band in opbouw) Drummer zoekt muzikanten om nieuwe band op te richten. Stijl Darkest Hour, etc.. Liefst repeteren in Gent of omgeving.
Ranst Oelegem Zanger/Zangeres zoekt Band  Filmmuziek  Blues/Swing  Pop 
0
in 0 band     Zoekt band Ranst Oelegem, Ik zing veel en graag. Ik volg zangles en notenleer bij het Samwd. Ik zou graag regelmatig zingen in een gepassioneerde jonge band in de buurt.
Lierde Sint Martens Lierde Drummer zoekt Band  Rock  Punk  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Band gezocht Lierde Sint Martens Lierde, , (Band in opbouw) Ik zoek een groepje vrienden van 'jonge' leeftijd om samen te chillen, experimenteren en ervaring op te doen. Songs schrijven met nieuwe maten, da's de droom. Rock On!
Laakdal Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Dance  Rock 
2
in 0 band     Pop band gezocht Laakdal, Ik zou heel graag mijn leven eens omgooien en mezelf op een podium durven smijten
Maldegem Drummer zoekt Band  Blackmetal/Deathmetal  Hardcore  R'roll 
0
in 0 band     Zoekt blackmetal deathmetal band, Liefst het hardere werk en eigen nummers! Heb podium ervaring . Leeftijd speelt geen rol
Oostkamp Drummer zoekt Band  Rock  Pop  R'roll 
0
in 0 band     Advertentie drummer zoekt rock band Oostkamp, , (Band in opbouw) Ik ben stan, en ik ben drummer met 7 jaar ervaring en 4 jaar notenleer ervaring
Brugge Sint Kruis Gitarist zoekt Band  Heavy-metal  Jazz  Rock 
0
in 0 band     ZOEKT BAND, Vroeger nog hardrock gespeeld nu eventueel naar iets anders waar technisch gitaarspel geaprecieerd wordt maar niet noodzakelijk is. Melodie belangrijk. Van mainstream tot raar.
Brugge Sint Kruis Gitarist zoekt Band  Experimental  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Brugge Sint Kruis zoek band, Na jarenlang inactief te zijn geweest heb ik er weer zin in. Instrument weer opgenomen, gestart met oefenen. Het niveau komt. Nu nog gelijkgestemden, en een muziekgenre.
Kortrijk Drummer zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Heavy-metal 
0
in 0 band     ROCK BAND GEZOCHT!, Ervaring bij meerdere bands. Invloeden: Helmet, Unsane, Barkmarket...stevig met hoek af
Gent Zanger/Zangeres zoekt Band  Rap/Hip-Hop/RnB  Pop  Soul 
0
in 0 band     Zanger zoek rap hip-hop rnb band Gent, Opzoek naar nieuwe samenwerkingen, bands, producers, etc met interesse in hetzelfde genre
Gent Zanger/Zangeres zoekt Band  Rap/Hip-Hop/RnB  Pop  Soul 
0
in 0 band     Gent rap hip-hop rnb band gevraagd, (Band in opbouw) Opzoek naar nieuwe samenwerkingen, band, producers etc die interesse hebben in hetzelfde genre muziek
Sint Niklaas Sint Niklaas Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Indie/Alternative  Rock 
0
in 0 band     SintNiklaas SintNiklaas zoekt band, Zanger die interesse heeft in een band en alle podiumervaring die ik kan krijgen.
Kontich Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Gypsy-Jazz  Jazz 
4
in 0 band     Gitaarspeler zoek band Kontich, (Band in opbouw) Ervaren gitarist zoekt muzikanten om samen te musiceren. Genre Jazz.
Mechelen Mondharmonikaspeler zoekt Band  Country  Gospel  Bluegrass 
3
in 0 band     Mondharmonikaspeler zoek country band Mechelen, Zoekt band om akoestische country, Amerikaanse folk ed te spelen
Kortrijk Bissegem Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Indie/Alternative   
5
in 0 band     Band gevraagd Kortrijk Bissegem, wil terug muziek spelen voornamelijk om plezier te beleven. Ben vooral geinteresseerd in rockgroepen van de 90's era.
Zele Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Heavy-metal 
0
in 0 band     Zele rock band gezocht, Beginnende gitarist uit Zele zoekt bandleden om een groep op te starten. Engelstalige en nederlandstalige rock
Zonhoven Pianist zoekt Band  Filmmuziek  Blues/Swing  Pop 
1
in 0 band     Pianist zoek band, (Band in opbouw) Hallo! Ik zoek leeftijdsgenoten om een band op te richten
Hove Gitarist zoekt Band  Rock  Punk  Pop 
0
in 0 band     Zoek rock band advertenties, (Band in opbouw) Ik ben een beginnende gitarist met veel enthousiasme die een band zoekt om de muziekwereld te verkennen en samen veel bij te leren. Regio Antwerpen en Leuven. Alle muziekstijlen :)
Kruibeke Rupelmonde Zanger/Zangeres zoekt Band  Country  Bluegrass  Blues/Swing 
0
in 0 band     Country band gezocht, Zanger zoekt band in de stijl Johnny cash, Tony Joe white ed...
Waregem Bassist zoekt Band  Pop  Oldie  Rock 
0
in 0 band     Zoek band Waregem!, Kunnen deel uitmaken van een muzikaal geheel...het summum.
Waregem Bassist zoekt Band  Pop  Oldie  Rock 
0
in 0 band     Band gezocht, Kunnen deel uitmaken van een muzikaal geheel...het summum.
Schoten Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Punk 
0
in 0 band     Schoten pop band gezocht, Ik heb beperkte ervaring, maar grote goesting, en zou graag meer met muziek bezig te zijn. Ruime interesse qua genres (niet enkel de opgesomde)
Kortrijk Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rap/Hip-Hop/RnB  Latin muziek 
0
in 0 band     Pop band gezocht Kortrijk!, (Band in opbouw) Zangeres stelt zich voor; zing vooral pop, R&B en af en toe latin muziek. Schrijf ook eigen teksten.
Hasselt Bassist zoekt Band  Funk  Jazz  Fusion 
0
in 0 band     BASS ZOEK FUNK BAND HASSELT, , Bassist met ervaring wil nieuwe uitdaging. Mijn invloeden zijn onder andere; snarky puppy, Gogo penguin, raffy bushman, vufpack, yusef kamaal.
Mechelen Pianist zoekt Band  Classic  Jazz  Pop 
0
in 0 band     Classic band gevraagd, Ik speel al 6 jaar klassieke piano en heb ook al een jaar jazz gevolgd (privelessen). Ik wil graag in eender welk genre meespelen. Ik ben erg gemotiveerd.
Oostende Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Indie/Alternative 
0
in 0 band     band gevraagd, (Band in opbouw) ik ben een gitarist die graag zou spelen met anderen omzo mischien nieuwe dingen bijteleren en mischien een E.P. maken. Ik zit nu al in een band maar wil nieuwe mensen leren kennen
Zedelgem Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Classic  Rock 
0
in 0 band     Zanger zoekt band, Hoi, ik ben iemand die elke dag zingt op een app. Ik zing heel veel genres in verschillende talen en kan geen dag zonder gecoverde song. Ik volg zangles. Tot hoors mss!
Boutersem Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Latin muziek 
0
in 1 band     Advertenties gitaar zoek band, hou van vele genres. speel klassieke en elektrische gitaar.
Herzele Sint Lievens Esse Gitarist zoekt Band  Rock  Indie/Alternative   
1
in 0 band     Zoek rock band, gitarist op zoek naar een band in de buurt van Herzele. ik speel veel verschillende stijlen binnen het indie/rockgenre. ik kan ook wel wat backing. liefst leeftijdgenoten.
Moorslede Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop     
0
in 0 band     Zoekt band, (amateur) zanger zoekt band, ik zing meestal covers. Regio west-vlaanderen.
Beringen Paal Bassist zoekt Band  Funk  Jazz   
0
in 0 band     Bassspeler zoek band, (Band in opbouw) FUNK à la JB's , 70's funk , Maceo Parker etc , let's groove and play happy music
Gent Drongen Gitarist zoekt Band  Rock  Blues/Swing   
2
in 0 band     Band gevraagd Gent Drongen, Ik ben op zoek naar een leuke rockband (al dan niet covers) uit het Gentse of omgeving. Meestal ritme gespeeld, maar een solo kan er ook vanaf.
Lommel Zanger/Zangeres zoekt Band  Blues/Swing  Pop  World music 
0
in 0 band     vocals zoek band, Ik wil graag optreden , ik heb podium ervaring .Muziek is mijn passie en ik zing heel veel genres in Engels ,Spaans en Portugees. Ook Fado.
Hasselt Kermt Spalbeek Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Soul  Acapella 
1
in 0 band     Zanger zoek pop band Hasselt Kermt Spalbeek, Zoekt een leuke band Pop/oldies/soul/musicals/... Ik heb nog niet zoooveel ervaring met optreden maar ik leer snel bij :)
Brugge Gitarist zoekt Band  Rock  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Rock band gevraagd, Ik ben een middelmatige gitarist (niet veel ervaring met band), buitenlander, geïnteresseerd in een cover band of in mensen om een band te starten.
Opwijk Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Pop  Blues/Swing 
1
in 0 band     soul vocals zoekt band opwijk, Tijd om mijn oude liefde voor muziek terug op te nemen. Ik zoek ervaren muzikanten om samen bekende songs te transformeren naar jazzy/bluesy versies.
Maldegem Banjoist/Banjospeler zoekt Band  Bluegrass  Jazz  Swing 
0
in 0 band     Band gevraagd Maldegem, Ik speel blue gras op vijfstring banjo en New Orleans op Tenor banjo
Riemst Riemst Gitarist zoekt Band  Heavy-metal  Blues/Swing  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Heavy-metal band aangeboden Riemst Riemst, , (Band in opbouw) ervaren muzikanten en muziekliefhebbers om samen muziek te schrijven en op te treden
Houthulst Gitarist zoekt Band  Heavy-metal     
0
in 0 band     Band gezocht, Zoekt muzikant of band om mee te jammen of op te treden, als het maar metal,
Nevele Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Nevele zoek band, (belanbgstelling in een band: Neen) Zangeres met podiumervaring Spring int veld en muzikale duizendpoot. Van anouk naar acdc naar tina turner ;) Ik zing graag en heb een redelijke vocal range
Hasselt Drummer zoekt Band  Blues/Swing  Jazz  Reggae 
0
in 0 band     Band gevraagd, zoek gemotiveerde band om semi-professioneel muziek te maken,
Houthalen Helchteren Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Filmmuziek  R'roll 
1
in 0 band     Zoek band, (belanbgstelling in een band: Neen) (Band in opbouw) hi, my name is Antoni... ik ben een nieuwkomer gitarist/muziekant. Ik zoek andere artiesten om te werken aan een aantal liederen wat ik neer heb op acoustisch..
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Kaartposities van onze leden
Talent-Stage
proc:329ms
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...leuk telefoongesprek, afspraak volgt....." (Pieter Cas..., 8750 Wingene)        "...zeer correct om mee af te spreken..." (Lieven Ver..., 1785 Merchtem)        "...Super muzikant.. professionele ingesteldheid......" (Pieter Cas..., 8750 Wingene)        "...aangenaam contact, we spreken in het kort af om samen te spelen....." (Pieter Cas..., 8750 Wingene)        "...aangenaam contact maar geen interesse om samen te spelen....." (Pieter Cas..., 8750 Wingene)        "...Net met Ingrid 1e contact gehad. Lijkt me leuk om haar als zangeres aan onze band toe te voegen....." (Han Kor..., 6541 Nijmegen)        "...Vlotte kerel correcte afspraken en goede muzikant..." (Jeffry Roe..., 9850 Nevele Hansbeke)        "...Wellicht interessant om een keer contact te hebben...." (Han Kor..., 6541 Nijmegen)        "...Leuk gesprek en een goed muziekant..." (Harry Wal..., 8081 Elburg)        "...Vlot contact correcte info en goede opvolging sympathieke kerel..." (Jeffry Roe..., 9850 Nevele Hansbeke)