Band gezocht

Advertenties 1-100 van 355  
Muzikant voor een feest/event
Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
Stabroek Hoevenen Zanger/Zangeres zoekt Band  Heavy-metal  Hardcore  R'roll 
0
in 0 band     Band gevraagd Stabroek Hoevenen, ( Band in opbouw) Wie heeft er een nieuwe uitdaging voor zanger met rauwe stem. Regio Antwerpen of verder. Verplaatsen geen probleem.
Stabroek Hoevenen Zanger/Zangeres zoekt Band  Heavy-metal  Hardcore  R'roll 
0
in 0 band     Zoek band Stabroek Hoevenen, ( Band in opbouw) Zanger met rauw stemgeluid zoekt band en/of muzikanten om nieuw project te starten. Eigen werk en/of covers. Vooral terug het plezier van samen spelen en uitleven. verplaatsen ok.
Borsbeek Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 1 band     Blues swing band gezocht Borsbeek, ( Band in opbouw) Ik ben een Ritme & Lead gitarist en zoek Muzikanten of bestaande band om stevige Rock en Blues te spelen. Ouderdom is niet belangrijk wel de wil om vooruit te komen.
Hamont Achel Pianist zoekt Band  Rock  Pop  Soul 
1
in 0 band     Hamont Achel pianospeler zoekt band, Ik zou graag samen met muzikanten in de buurt willen werken
Mortsel Trompeter/Trompettist zoekt Band  Jazz  Funk  Latin muziek 
0
in 0 band     Mortsel zoekt band, ben niet meer zo geïnteresseerd in covers, eigen muziek met ruimte voor improvisatie des te meer.
Antwerpen Bassist zoekt Band  Indie/Alternative  Rock  Progressive 
4
in 0 band     Antwerpen zoek indie alternative band, Na een periode in het buitenland zoek ik weer een groep om muziek mee te maken. Voorkeur in en rond Antwerpen. Voorkeur originele composities. Stijl rock, hardrock prog kan ook.
Brasschaat Saxofonist zoekt Band  Pop  Rock   
0
in 0 band     Band gevraagd Brasschaat, Zoek een cover/ambiance band om in de blazers-sectie te spelen. Regio : Noord-Antwerpen
Lommel Zanger/Zangeres zoekt Band  Blues/Swing  Pop  World music 
0
in 0 band     vocals zoek band, Ik wil graag optreden , ik heb podium ervaring .Muziek is mijn passie en ik zing heel veel genres in Engels ,Spaans en Portugees. Ook Fado.
Asse Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  Latin muziek 
1
in 0 band     Zoekt jazz band Asse, Zangeres zoekt andere muzikanten of band, liefst jazz en bossa nova
Holsbeek Holsbeek Gitarist zoekt Band  Chanson  Volksmuziek  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt chanson band, Zoek amateur muzikanten om samen muziek te spelen. Alleen voor het plezier. Verschillende genres: chanson, evergreens sixties, licht klassiek, folk, ...
Wuustwezel Zanger/Zangeres zoekt Band  Gothic  Rock  Pop 
0
in 0 band     Zoekt band, Zangeres zoekt band regio noord antwerpen (wuustwezel)
Tienen Kumtich Zanger/Zangeres zoekt Band  Indie/Alternative  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Tienen Kumtich zoekt band, ( Band in opbouw) Interesse in originele indie /rock/jazzy covers en uiteindelijk eigen nummers? Af en toe een optreden en vooral gezelligheid? Reach out!
Oostende Bassist zoekt Band  Afrikaans  Christian  Classic 
0
in 0 band     Oostende zoek band!, ( Band in opbouw) Hallo, ik ben bassist als je graag samen met een andere wil spelen ben ik er klaar voor.
Brugge Sint Kruis Trompeter/Trompettist zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  Funk 
2
in 0 band     Trompet zoek jazz band, Ik ben een trompetist in regio Brugge, en zoek een nieuwe muzikale uitdaging. Bij voorkeur een jazzgroep of big band, maar ik sta zeker open voor andere voorstellen.
Kalmthout Drummer zoekt Band  Psychedelic  Hardcore  Progressive 
0
in 0 band     Zoekt band, Ervaren drummer uit Kalmthout zoekt muzikanten voor band. Stevig, meeslepend, instrumentaal,... alles kan, als je maar kunt headbangen!
Vilvoorde Gitarist zoekt Band  Rock  R'roll  Progressive 
0
in 1 band     Band gezocht Vilvoorde, Heb ervaring.. Ik zoek band, liefst jaren 70 genre of afgeleide...
Brugge Drummer zoekt Band  Rock  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Brugge band gezocht, ( Band in opbouw) Geschoolde drummer met ervaring zou graag muzikanten ontmoeten
Maldegem Drummer zoekt Band  Blackmetal/Deathmetal  Hardcore  R'roll 
0
in 0 band     Zoekt blackmetal deathmetal band, Liefst het hardere werk en eigen nummers! Heb podium ervaring . Leeftijd speelt geen rol
Middelkerke Gitarist zoekt Band  Heavy-metal  Rock   
0
in 0 band     Zoekt heavy-metal band Middelkerke, Rijpere gitarist zoekt een funband die het hardere werk niet schuwt om samen te musiceren en plezier te hebben. Covers, eigen werk, al gelijk. Kan mij verplaatsen .
Merelbeke Bassist zoekt Band  Pop  R'roll  Rock 
0
in 0 band     Pop band gezocht, Ik ben een beginnend bassist (volg nu voor 6de jaar opleiding). Zou graag met andere muzikanten samen spelen. Sta open voor andere genres.
Maasmechelen Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rap/Hip-Hop/RnB  Funk 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoek blues/swing band Maasmechelen, Hi, ik zoek een band of andere gitaristen om samen met te spelen en uitgroeien.
Hasselt Bassist zoekt Band  Funk  Jazz  Fusion 
2
in 0 band     Funk band gezocht Hasselt, Bassist met voorkeur voor funk, jazz, groove. Wil graag opnieuw in Band spelen of aan een project beginnen. Graag een mailtje indien interesse.
Hasselt Bassist zoekt Band  Funk  Jazz  Fusion 
0
in 0 band     BASS ZOEK FUNK BAND HASSELT, Bassist met ervaring wil nieuwe uitdaging. Mijn invloeden zijn onder andere; snarky puppy, Gogo penguin, raffy bushman, vufpack, yusef kamaal.
Kampenhout Nederokkerzeel Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Soul 
0
in 0 band     Zoekt pop band Kampenhout Nederokkerzeel, ( Band in opbouw) Geen zangeres zonder naam, wel eentje met weinig podium ervaring. Enthousiasme en energie daarentegen, in overvloed. Op zoek naar een muzikant(en) om samen te aan de slag te gaan.
Heistopden Berg Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Pop  Rock 
1
in 0 band     Zoekt band, Heb de muzikale draad weer opgepikt met zang, behoorlijke progressie gemaakt en vooral veel goesting om muziek te maken.
Leuven Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Funk  Soul 
2
in 0 band     Zoek pop band, ( Band in opbouw) Zangeres zoekt bandleden om coverband te starten. Voorkeur voor pop, funk, disco en soul. Als het maar dansbaar is!
Gent Drummer zoekt Band  Rock     
4
in 0 band     Band gevraagd Gent, ( Band in opbouw) Ik ben speel sinds mijn zes drum al in verschillende bands gezeten en al veel opgetreden. Heb drumstel maar geen auto dus ik zoek in Gent of nabij Gent
Lokeren Saxofonist zoekt Band  Classic  Pop  Chanson 
1
in 0 band     Lokeren zoekt band, Saxofonist zoekt band of muzikanten om band op te richten in omgeving Lokeren. Sta open voor elk soort band of genre om te spelen. Speel ook een beetje b a s.
Roosdaal Onze Lieve Vrouw Lombeek Songwriter/Componist zoekt Band  Pop     
1
in 0 band     Wemmel pop band gevraagd, ( Band in opbouw) Singer songwriter met veel studio-en podiumervaring wil zijn eigen nummers gaan spelen. Regio Ninove-Vlaams Brabant
Lierde Sint Martens Lierde Drummer zoekt Band  Rock  Punk  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Band gezocht Lierde Sint Martens Lierde, ( Band in opbouw) Ik zoek een groepje vrienden van 'jonge' leeftijd om samen te chillen, experimenteren en ervaring op te doen. Songs schrijven met nieuwe maten, da's de droom. Rock On!
Knokke Heist Gitarist zoekt Band  Blackmetal/Deathmetal  Heavy-metal  Punk 
1
in 0 band     Zoek blackmetal deathmetal band advertenties, ( Band in opbouw) Op zoek naar band. Rythimguitarist die niet twijfelt om snaren te breken.
Balen Zanger/Zangeres zoekt Band  Classic  Rock  Pop 
2
in 0 band     Zanger zoekt band Balen, Zangeres met klassieke achtergrond. Op zoek naar band om een nieuwe ervaring/uitdaging aan te gaan in verschillende genres!
Niel Bassist zoekt Band  Fusion  Funk  Experimental 
0
in 0 band     Niel bassist zoekt band, ( Band in opbouw) Speel diverse stijlen ... ook instrumentaal. Als er maar een lekkere grooven in zit. Werken aan eigen nummers in genre vind ik top. Wil graag terug live optreden.
Buggenhout Drummer zoekt Band  Rock  Heavy-metal  Funk 
0
in 0 band     Rock band gevraagd, Gedreven drummer met een beetje ervaring zoekt een vaste band. Interesse in alle genres. Covers/eigen muziek.
Herent Winksele Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Herent Winksele gitarist zoek band, Ik zou graag in een band spelen om mijn niveau verder op te krikken. Samen bijleren en plezier maken en geen stress. Ik wil me wel inspannen om zo goed mogelijk te spelen
Zingem Huise Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Freestyle  Filmmuziek 
0
in 0 band     Zoekt pop band, Zangeres zoekt band om in mee te treden. Ervaring on stage, speelt eveneens instrument.
Hasselt Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Pop  Rock 
1
in 1 band     Gitarist zoek band, hou van samen musiceren en optreden en sta open voor meedere stijlen, eigen nummers of covers
Leuven Kessel Lo Gitarist zoekt Band  Rock  Pop   
0
in 0 band     Leuven Kessel Lo zoek rock band, Ik als gitarist zoek een band om wekelijks mee te oefenen en als het kan, ook me op te treden
Gent Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  World music 
0
in 0 band     Band gevraagd, Hallo, ik zoek mensen die samen willen spelen. Ik wil vooral bijleren en nummers maken, misschien in de toekomst optreden. invloeden Nick Cave, Zita Swoon/moondog jr., Tom Waits...
Gent Sint Amandsberg Drummer zoekt Band  Funk  Blues/Swing  R'roll 
0
in 0 band     Zoekt band, Jonge getalenteerde groovende drummer zoekt eerste band of andere muzikanten om bestaande nummers te spelen.
Rotselaar Zanger/Zangeres zoekt Band  Oldie  Dans/Amusementsmuziek  Variétés 
0
in 0 band     rotselaar zoekt band, Ik zoek muzikanten om een band op te richten in de buurt van Rotselaar. De bedoeling: om zich met muzikanten onder elkaar te amuseren, op termijn wat optredens te doen
Holsbeek Bassist zoekt Band  Rock  Funk  Jazz 
0
in 0 band     Zoek band, Bassist zoekt nieuwe stevige band om op te treden. Genre is breed. Interesse? Ping me!
Zedelgem Veldegem Gitarist zoekt Band  Country  Rock   
1
in 0 band     Zoek band, Gepassioneerde gitarist (fingerpicking) (o.a. genre Bakersfield-Sound: Merle Haggard... ook Alan Jackson, Brad Paisley, George Strait, Mavericks, Brooks & Dunn, Waylon Jennings
Zedelgem Veldegem Zanger/Zangeres zoekt Band  Country  Rock   
1
in 0 band     Zoek country band Zedelgem Veldegem, Passie = country. Gestopt optredens wegens altijd (heel) verre afstanden. Nu druk nummers 'fingerpicking' aan 't oefenen. Zou dolgraag terug optreden.
Puurs Breendonk Bassist zoekt Band  Indie/Alternative  Funk  R'roll 
2
in 0 band     Indie alternative band gezocht Puurs Breendonk, Amateur met ca 15 jaar ervaring op gebied van zowel covers als originele muziek. Ruime podiumervaring gaande van café's tot middelgrote concertzalen en festivals.
Middelkerke Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Pop  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Zoek band Middelkerke, ( Band in opbouw) Ik ben zanger/songschrijver en zoek een band die Nederlandstalige eigen nummers wil maken en spelen in regio Oostende.
Gent Pianist zoekt Band  Jazz  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoekt jazz band, Hey ik ben neal en speel vooral Jazz piano maar speel ook graag funk/blues. Ik ben op zoek naar een band om samen mee te spelen!
Antwerpen Fluitist zoekt Band  Folklore/Irish folk  Classic  Middeleeuwen 
0
in 0 band     FOLKLORE/IRISH FOLK BAND GEVRAAGD ANTWERPEN, Student van twintig jr met twaalf jaar ervaring blokfluit aan academie. Ik zou zeer graag eens in een band spelen. Ben klassiek geschoold maar ben bereid bij te leren
Diest Gitarist zoekt Band  Pop  Rock   
1
in 0 band     Gitaarspeler zoekt pop band, zoek pop/rock cover band voor muziek uit periode van 1990 tot nu
Brugge Gitarist zoekt Band  Rock  Heavy-metal  Blues/Swing 
0
in 0 band     ZOEKT ROCK BAND BRUGGE, Gitarist zoekt Hardrock/Metal band, in de buurt van Brugge.
Brugge Sint Kruis Gitarist zoekt Band  Afrikaans  Reggae  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Zoekt band, ( Band in opbouw) Ik ben gitarist en zing ook. Ik ben op zoek naar gitaristen en andere instrumentalisten om een ​​band op te richten. Ze kunnen ook meezingen.
Waarschoot Drummer zoekt Band  Rock  Funk  Reggae 
3
in 0 band     Zoek band Waarschoot, ( Band in opbouw) Na lange tijd weer zin om echt te genieten met muzikanten liefst uit het meetjesland geen beginnelingen aub
Antwerpen Pianist zoekt Band  Cabaret/Variétés  Pop  Jazz 
0
in 1 band     Band gezocht Antwerpen, Net komen wonen in Antwerpen. Op zoek naar muzikanten om mee te schrijven en te spelen.
Antwerpen Alleen optredend artist zoekt Band  Cabaret/Variétés  Jazz  Blues/Swing        Band gezocht Antwerpen,  1× Net in Antwerpen komen en wonen en los van het uitvogelen het systeem van deze website ook mijn eigen muzikale toekomst uit te vogelen.
Antwerpen Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Jazz  Goa/Trip-hop 
0
in 0 band     Antwerpen zoek band, Zoek band om samen nummers te maken en/of eigenzinnige coverversies te zingen. Schrijf graag/goed teksten in Eng, Fr, Ned maar kan geen songs/muziek schrijven. Ik wil optreden:-)!!
Heistopden Berg Itegem Trompeter/Trompettist zoekt Band  Reggae  Jazz  Funk 
0
in 0 band     Trompet zoek band, ( Band in opbouw) Trompettist zoekt band. Veel podium ervaring, elke stijl welkom.
Lanaken Saxofonist zoekt Band  Blues/Swing  Jazz  Funk 
0
in 0 band     blues/swing saxofonist zoekt band, Speel tenorsax enkele jaren, vooral standards met impro, of gewoon jammen. Als het maar gezellig is.
Oostende Zandvoorde Bassist zoekt Band  Indie/Alternative  Punk  Rock 
0
in 0 band     Band gezocht, speel al enkele jaren, wil gelijk denkende mensen ontmoeten
Lier Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Punk  Rock 
0
in 0 band     pop zanger zoek band lier, Ik ben Soetkin. Ik heb muziek nodig in mijn leven en zing ook gewoon heel graag. No experience but eager to grow and learn! Ik ben van Lier en blijf liefst in de buurt.
Antwerpen Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Band  Reggae  Latin muziek  Jazz 
0
in 0 band     Zoek reggae band Antwerpen, ( Band in opbouw) Enthousiaste muzikant met interesse om terug iets op te richten en eigen nummers te spelen met creatievelingen. Kriebelt terug!
Sint Niklaas Drummer zoekt Band  Rock  R'roll  Blues/Swing 
1
in 0 band     Rock band gezocht Sint Niklaas, Allround drummer stelt zich voor. 22 jaar 'van slag'.
Diest Drummer zoekt Band  Rock  Heavy-metal  Pop 
0
in 0 band     Diest zoekt band, Niet geschoold drummer met achttal jaren podiumervaring in coverband wil de draad terug oppikken. Geen top drummer, wel veel zin. Uitgebreide muzieksmaak.
Mechelen Muizen Bassist zoekt Band  Rock  Dance  Funk 
1
in 2 bands     Band gevraagd Mechelen Muizen, Hopen ervaring in dienst van een nieuwe uitdaging, dat ben ik. Geen covers, please, wel interessant eigen werk.
Gent Drummer zoekt Band  Heavy-metal  Hardcore  Punk 
0
in 0 band     Heavy-metal drummer zoekt band Gent, ( Band in opbouw) Drummer zoekt muzikanten om nieuwe band op te richten. Stijl Darkest Hour, etc.. Liefst repeteren in Gent of omgeving.
Lint Alleen optredend artist zoekt Band  World music  Toneelmuziek/Musical          Band gezocht Lint,  1× ( Band in opbouw) Startende muzikant zoekt jonge muzikanten die zin hebben om muziek te maken. Ik werk met originele muziek.
Diepenbeek Saxofonist zoekt Band  Jazz  Spirituele muziek  World music 
0
in 0 band     DIEPENBEEK SAXOFONIST ZOEKT BAND!, Zin om velen aangenaam te verrassen met mijn sax/fluit-kleurtjes, groovy solo's, subtiele begeleidingsnootjes. Zeer uiteenlopende stijlen, als het maar van het hart komt.
Ranst Oelegem Zanger/Zangeres zoekt Band  Filmmuziek  Blues/Swing  Pop 
0
in 0 band     Zoekt band Ranst Oelegem, Ik zing veel en graag. Ik volg zangles en notenleer bij het Samwd. Ik zou graag regelmatig zingen in een gepassioneerde jonge band in de buurt.
Waarschoot Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Pop  Reggae 
0
in 0 band     Gitaar zoek blues swing band, Muziek is voor mij het allerbelangrijkste. Speel al 10 jaar gitaar, 5 jaar blues (profi). Vroeger klassieke scholing.
Laakdal Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Dance  Rock 
2
in 0 band     Pop band gezocht Laakdal, Ik zou heel graag mijn leven eens omgooien en mezelf op een podium durven smijten
Ham Geluidsstudio zoekt Band  Goa/Trip-hop  Electronic  Experimental 
0
in 0 band     Goa trip-hop band gezocht, Ik ben in de eerste plaats op zoek naar muzikanten die gevoel hebben voor muziek waarbij de vibe heel belangrijk is om samen toffe Electro en Trip Hop te maken!!
Oostkamp Drummer zoekt Band  Rock  Pop  R'roll 
0
in 0 band     Advertentie drummer zoekt rock band Oostkamp, ( Band in opbouw) Ik ben stan, en ik ben drummer met 7 jaar ervaring en 4 jaar notenleer ervaring
Brugge Sint Kruis Gitarist zoekt Band  Experimental  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Brugge Sint Kruis zoek band, Na jarenlang inactief te zijn geweest heb ik er weer zin in. Instrument weer opgenomen, gestart met oefenen. Het niveau komt. Nu nog gelijkgestemden, en een muziekgenre.
Brugge Sint Kruis Gitarist zoekt Band  Heavy-metal  Jazz  Rock 
0
in 0 band     ZOEKT BAND, Vroeger nog hardrock gespeeld nu eventueel naar iets anders waar technisch gitaarspel geaprecieerd wordt maar niet noodzakelijk is. Melodie belangrijk. Van mainstream tot raar.
Kortrijk Drummer zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Heavy-metal 
0
in 0 band     ROCK BAND GEZOCHT!, Ervaring bij meerdere bands. Invloeden: Helmet, Unsane, Barkmarket...stevig met hoek af
Gent Zanger/Zangeres zoekt Band  Rap/Hip-Hop/RnB  Pop  Soul 
0
in 0 band     Gent rap hip-hop rnb band gevraagd, ( Band in opbouw) Opzoek naar nieuwe samenwerkingen, band, producers etc die interesse hebben in hetzelfde genre muziek
Gent Zanger/Zangeres zoekt Band  Rap/Hip-Hop/RnB  Pop  Soul 
0
in 0 band     Zanger zoek rap hip-hop rnb band Gent, Opzoek naar nieuwe samenwerkingen, bands, producers, etc met interesse in hetzelfde genre
Keerbergen Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Indie/Alternative  Rock 
1
in 1 band     Zoek band, ( Band in opbouw) Uitgebreide smaak in genres, speel gitaar vanaf ik klein was en heb al een paar optredens achter de rug!
Sint Niklaas Sint Niklaas Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Indie/Alternative  Rock 
0
in 0 band     SintNiklaas SintNiklaas zoekt band, Zanger die interesse heeft in een band en alle podiumervaring die ik kan krijgen.
Kontich Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Gypsy-Jazz  Jazz 
4
in 0 band     Gitaarspeler zoek band Kontich, ( Band in opbouw) Ervaren gitarist zoekt muzikanten om samen te musiceren. Genre Jazz.
Mechelen Mondharmonikaspeler zoekt Band  Country  Gospel  Bluegrass 
3
in 0 band     Mondharmonikaspeler zoek country band Mechelen, Zoekt band om akoestische country, Amerikaanse folk ed te spelen
Kortrijk Bissegem Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Indie/Alternative   
5
in 0 band   Band gevraagd Kortrijk Bissegem, wil terug muziek spelen voornamelijk om plezier te beleven. Ben vooral geinteresseerd in rockgroepen van de 90's era.
Zele Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Heavy-metal 
0
in 0 band   Zele rock band gezocht, Beginnende gitarist uit Zele zoekt bandleden om een groep op te starten. Engelstalige en nederlandstalige rock
Zonhoven Pianist zoekt Band  Filmmuziek  Blues/Swing  Pop 
1
in 0 band   Pianist zoek band, ( Band in opbouw) Hallo! Ik zoek leeftijdsgenoten om een band op te richten
Hove Gitarist zoekt Band  Rock  Punk  Pop 
0
in 0 band   Zoek rock band advertenties, ( Band in opbouw) Ik ben een beginnende gitarist met veel enthousiasme die een band zoekt om de muziekwereld te verkennen en samen veel bij te leren. Regio Antwerpen en Leuven. Alle muziekstijlen :)
Gent Sint Amandsberg Bassist zoekt Band  Rock  Pop  Reggae 
0
in 0 band   Zoek rock band, beginnende band gezocht, zelf 1,5 jaar bezig met bas
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Kaartposities van onze leden
Talent-Stage
0: 125 ms / 1: 125 ms / 2: 219 ms / 3: 219 ms / 4: 219 ms / 5: - / 6: - / 7: - / 8: - / 9: - / 10: - / 11: - / 12: - / 13: - / 14: - / 15: 281 ms proc:281ms
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...Prima communicatie mee gehad, schriftelijk via Whatsapp. De afstand was toch even te groot...." (Jos Sne..., 1161 Zwanenburg)        "...Telefonisch gesproken en ook mee ge-appt. Prima gast, helaas geen muzikale klik...." (Jos Sne..., 1161 Zwanenburg)        "...Schriftelijk contact gehad en dat verliep vlot en duidelijk. Echt jammer dat we niet dezelfde muzikale voorkeur hebben...." (Jos Sne..., 1161 Zwanenburg)        "...Telefonisch contact gehad. Goed gesprek en duidelijk aan elkaar kunnen aangeven wat elkaars voorkeur is. Helaas geen overeenkomsten...." (Jos Sne..., 1161 Zwanenburg)        "...Schriftelijk contact gehad, maar dat verliep vlot en duidelijk. Echt jammer dat we geen zelfde muzikale voorkeur hebben...." (Jos Sne..., 1161 Zwanenburg)        "...Prettig telefonisch contact gehad. Blijkt meer zanger dan sologitarist waar naar ik op zoek was...." (Jos Sne..., 1161 Zwanenburg)        "...Zowel telefonisch als per app contact gehad, wat heel prettig, volwassen en duidelijk is verlopen. Spijtig dat we niet dezelfde muzikale voorkeur hadde...." (Jos Sne..., 1161 Zwanenburg)        "...Snel in contact, open en enthousiast!..." (Ronald Bar..., 2012 Haarlem)        "...Reageert snel, open en duidelijk in contact en verwachtingen...." (Ronald Bar..., 2012 Haarlem)        "...Plezierig in contact, open en duidelijk omtrent verwachtingen...." (Ronald Bar..., 2012 Haarlem)